HEREN DENIM FITGUIDE

Ontdek alles over onze pasvormen en stijlen, van close-fit tot relaxed. Bekijk de verschillende taillehoogten en pasvormen, zoals slim, tapered, straight, regular en relaxed.

VERGELIJK ONZE PASVORMEN

Vergelijk soorten heren jeans

Met zo veel soorten heren jeans die verkrijgbaar zijn bij Lee, kan het lastig zijn om te weten welke pasvormen het beste bij jouw stijl passen. Onze jeans pasvormgids voor heren is gemaakt om je te helpen een keuze te maken uit de verschillende soorten spijkerbroeken voor heren, door al onze verschillende stijlen te vergelijken. Of je nu altijd al van skinny jeans houdt en een stijlvol nieuw paar wilt, of je bent op zoek naar een totaal nieuwe pasvorm om wat variatie in je garderobe te brengen, onze jeans fit guides helpen je verder. Elke pasvormgids leert je alles wat je moet weten over de gekozen stijl, zodat je begrijpt welke jeans het beste bij je past en waarmee je ze kunt combineren. Het beste van alles is dat er echt een pasvorm is voor iedereen - van klassieke jeans met rechte pijpen tot casual regular stijlen. Je zult zeker het ideale paar vinden met onze handige matengids voor heren jeans.

Hoe moet jeans mannen passen?

Onze stijlgidsen zijn ontworpen om je te helpen de juiste pasvorm te vinden die bij je stijl en lichaamstype past, zodat je jouw nieuwe jeans met vertrouwen kunt dragen. Elke gids vertelt je hoe elke stijl bij je moet passen, met details over de snit en lengte, evenals hoe elke stijl moet worden gedragen. Hoe jeans heren moet passen, hangt af van de stijl. Slim fits zijn bijvoorbeeld een ontspannen snit en bieden een casual pasvorm die voor elke dagelijkse gelegenheid kan worden gedragen, terwijl skinny jeans strakke beenopeningen hebben die er glad en stijlvol uitzien voor meer formele zaken. Het gebruik van onze denim fit guides voor heren kan u helpen bij het vergelijken en contrasteren van verschillende soorten spijkerbroeken om ervoor te zorgen dat je elke keer de perfecte pasvorm kiest, of je nu kiest voor een losse pasvorm, een klassieke snit of iets daartussenin.