Retourbeleid

1
    
Herroepingsrecht
    

In het geval je niet tevreden bent met de Producten die je hebt ontvangen of je gewoonweg van gedachte bent veranderd, kan je de Producten terugzenden binnen 30 kalenderdagen vanaf levering van de Producten en krijg je een terugbetaling.

Gelieve er rekening mee te houden dat jij, zolang je de Producten in jouw bezit hebt, wel verantwoordelijk bent om deze veilig, beveiligd en in goede staat te houden.

In geval van uitoefening van dit herroepingsrecht zal je een volledige terugbetaling krijgen, met uitzondering van de kosten voor express levering (indien je deze leveringswijze zou hebben gekozen).

 

2
    
Hoe kan je retourneren?
    

Past de maat niet of bent u van gedachten veranderd? Geen zorgen, we hebben een gratis retourbeleid van 30 dagen! Volg deze stappen om te retourneren:

U zal het retourlabel af moeten drukken.

2.1 Toegang tot uw bestelling
Als u een account heeft: log in, ga naar bestelgeschiedenis en open uw bestelling.
Als u als gast heeft besteld, gaat u naar "Mijn bestelling".

2.2 Dien uw retour in
Eenmaal in uw bestelgegevens, drukt u op de knop om de retourzending te starten en volgt u de stappen. In de laatste fase wordt u gevraagd om uw voorafbetaalde retourlabel af te drukken.

2.3 Maak uw pakket klaar
Plaats de retourartikelen in uw pakket en sluit het. Plak het bedrukte label bovenop het oude. Uw pakket is klaar!

2.4 Het pakket retourneren
Afhankelijk van de beschikbare retourmethoden in uw land, kunt u uw pakket afgeven of een afspraak maken om het thuis af te laten halen. Bewaar het retourbewijs goed.

2.5 Wacht op retourbevestiging en terugbetaling
U ontvangt een e-mailbevestiging wanneer uw bestelling correct is geretourneerd naar ons magazijn en de terugbetaling is verwerkt (2-3 werkdagen).

Vragen of begeleiding nodig? Bekijk eerst onze FAQ voor meer informatie. Als alternatief helpt ons klantenserviceteam u graag met uw retour of ruil, of luistert naar uw feedback over het retourproces. Voel u vrij om contact met ons op te nemen!

2.6 Andere methodes om de goederen terug te zenden
Indien je de hierboven beschreven methode niet wil volgen, dan ben je vrij om een andere terugzendingswijze te hanteren. In dit geval zullen de kosten van terugzending voor jou zijn. Bovendien zal je dan ook het risico op schade of verlies dragen tot op het ogenblik dat de producten terug bij ons zijn.

2.7 Andere methodes om ons te informeren over jouw herroepingsrecht
Je kan ook gebruik maken van het modelformulier hieronder om ons te informeren dat je jouw herroepingsrecht wil uitoefenen. Om de herroepingstermijn te respecteren, volstaat het om dit formulier voor het verstrijken van de termijn aan ons op te sturen. Je mag de goederen niet terugzenden naar het adres vermeld in het modelformulier. Gelieve voor het terugsturen van je goederen de procedure te volgen zoals vermeld in secties 2.1 tot 2.4.


3
    
Wettelijke garantie voor gebrekkige goederen
    

Je hebt ook een wettelijke garantie van 2 jaar (of langer indien jouw lokale wetgeving een langere termijn voorziet) voor gebrekkige goederen. Een product is gebrekkig indien je het beschadigd hebt ontvangen of wanneer er zich een fabricagefout voordoet binnen de 2 jaar (of binnen een langere termijn indien jouw lokale wetgeving een langere termijn voorziet) na aankoop. Gelieve er rekening te houden dat schade ten gevolge van normale slijtage niet als gebrekkig wordt beschouwd.

Je kan gebrekkige Producten terugzenden binnen een termijn van 2 jaar nadat je de producten hebt ontvangen. Je zal ook een volledige terugbetaling, met inbegrip van verzendingskosten, ontvangen.


4
    
Modelformulier
    

Modelformulier herroepingsrecht

Aan: LeeWrangler Belgium Services BVBA, België, 2600 Berchem, Posthofbrug 6 - 8, The Link