FAQ (Veel gestelde vragen)

Bestellen

 
Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Een bestelling plaatsen kan snel en eenvoudig. Van zodra je gevonden hebt waar je naar op zoek bent, kan je dit toevoegen aan je winkelmandje en afronden.
 
Ik wil geen profiel aanmaken, kan ik nog steeds een aankoop plaatsen?
Natuurlijk, je kan ook je aankoop plaatsen als 'Gast'. Je zal je bestellings-, betalings- & leveringsinformatie ontvangen via mail.
 
Ik heb de verkeerde maat besteld? Wat kan ik hieraan doen?
Geen zorgen. Indien je dit online hebt gekocht, kan je jouw bestelling terugsturen en een nieuwe bestelling plaatsen in de juiste kleur of maat. Indien je dit in één van onze winkels hebt gekocht, dan moet je het terugbrengen naar de desbetreffende winkel en vervolgens de nieuwe kleur of maat in deze winkel of online kopen.
 
Kan ik een bestelling annuleren nadat ik ze reeds geplaatst heb bij Lee?
We doen erg ons best om zo snel mogelijk je bestelling te versturen nadat je ze geplaatst hebt. Daarom is het onmogelijk om deze nog aan te passen of te annuleren. Geen zorgen, indien je toch wijzigingen wil aanbrengen, kan je je stuks terugsturen nadat je ze ontvangen hebt en word je voor de teruggestuurde stuks terugbetaald.
 
Kan ik een bestelling plaatsen via de telefoon?
Het is niet mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen, maar onze klantendienst kan je wel bijstaan. Contacteer ons dus als je hulp kan gebruiken!
 
Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat kan ik hier aan doen?
Wat kan ik hier aan doen? Allereerst, bekijk even je ongewenste map. Als je je bevestigingsmail nog niet terugvindt, dan kan je onze klantendienst hiervoor contacteren. Je kan hun gegevens terugvinden onderaan de pagina.
 
Terug naar boven
 

Betalingsmethoden

 
Welke betalingswijzen aanvaarden jullie?
We aanvaarden Visa, Visa Electron, Visa Debit, Mastercard, Mastercard Debit, PayPal, Bancontact (enkel in België), American Express, Maestro, Carte Bancaire (enkel in Frankrijk), iDEAL (enkel in Nederland), Klarna (enkel in Duitsland en Oostenrijk), DotPay (enkel in Polen), Giropay (enkel in Duitsland).
 
Terug naar boven
 

Levering

 
Wanneer zal mijn bestelling aankomen?
Van zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een verzendingsbevestiging met een tracking nummer via mail. Kijk zeker je ongewenste map na. Gebruik de tracking nummer of meegedeelde link om na te gaan waar je bestelling zich bevindt en wanneer het geleverd wordt. Je kan ook je bestelling nagaan online door je aan te melden met je profiel en nummer van bestelling. Onthoud dat een standaard levering aan huis 3 tot 5 werkdagen in beslag neemt. Een levering bij een ophaalpunt zal 2 tot 4 werkdagen duren. Bestellingen die geplaatst zijn voor 11uur in de voormiddag van Maandag to Vrijdag, worden dezelfde dag nog opgepikt. Als je meer info wenst, kan je ons altijd contacteren!
 
Onthoud dat een standaard levering aan huis 3 tot 5 werkdagen in beslag neemt. Een levering bij een ophaalpunt zal 2 tot 4 werkdagen duren. Bestellingen die geplaatst zijn voor 11uur in de voormiddag van Maandag to Vrijdag, worden dezelfde dag nog opgepikt.
 
Als je meer info wenst, kan je ons altijd contacteren!
 
Naar welke landen verzenden jullie bestellingen?
We verzenden bestellingen naar Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Ierland, Italië, Polen, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk (inclusief het eiland Man).
 
Naar welke landen verzenden jullie geen bestellingen?
Wij kunnen jammer genoeg geen bestellingen verzenden naar Brits overzee gebied, het Noorden van Ierland, de Kanaaleilanden, Gibraltar en de Brits Forces Post Office, Livigno, Vaticaan stad, de republiek San Marino, Nederlands overzee gebied, Frans overzee gebied, Ceuta & Melilla, Andorra, Canarische eilanden, Balearen, Faeroër en Groenland.
 
Is het mogelijk om mijn Lee bestelling op een ander adres te leveren?
Dat is geen probleem. Je kan stuks laten leveren op een ander adres dan je persoonlijke adres, tenminste als dit binnen onze leveringszones valt. Alleen als je bestelling reeds is bevestigd, is het niet langer mogelijk om je adres te wijzigen.
 
Kan ik een bestelling plaatsen op een website en naar een ander land versturen?
Het is niet mogelijk om op een website een bestelling te plaatsen en deze in een ander land te leveren.
 
Kan ik een specifieke leveringsdatum en tijdspanne kiezen?
Op dit moment is het niet mogelijk om een eigen leveringsdatum of tijdspanne aan te geven.
 
Terug naar boven
 

Terugzendingen

 
Het kledingstuk dat ik besteld heb is niet geleverd/het juiste/beschadigd?
Contacteer ons onmiddelijk, onze klantendienst zal u verder helpen. Je kan hun gegevens terugvinden onderaan de pagina. Stuur ons ook enkele foto's van de stuks, inclusief het label, de product code en het beschadigde deel. Voor stuks die ontbreken, houd zeker de verpakking bij en stuur een foto van het pakket.
 
Hoe kan ik iets online terugsturen?
Het is eenvoudig om een stuk terug te sturen via de website. Neem je bestellingsnummer en mailadres bij de hand, klik op 'Retour aanmaken' en volg de aangegeven procedure om een label af te drukken. Je kan je stuks terugsturen tot 30 kalenderdagen na ontvangst. Indien je nog verder vragen hebt in verband met het terug sturen van stuks, neem dan contact op met de klantendienst.
 
Ik heb een Lee stuk gekocht in de winkel. Hoe kan ik deze terugbrengen?
De beste manier om meer te weten te komen over de retour voorwaarden is om de winkel te bellen waar je het stuk gekocht hebt. De winkel kan jou helpen met meer info over de retour mogelijkheden.
 
Terug naar boven

Privacybeleid

 
Wat is jullie privacy beleid?
Jouw gedeelde, persoonlijke informatie is volledig vertrouwelijk. Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen uw informatie niet openbaren of verkopen. Onze nieuwsbrieven zijn optioneel en je kan op elk moment het ontvangen opzeggen. Voor meer informatie, lees dan ons Privacy beleid door op de link onderaan te klikken.
 
Terug naar boven

Product informatie

 
Hoe kan ik mijn juiste maat vinden?
Om de juiste maat te vinden, kan je onze Size Guide raadplegen. Als je twijfelt tussen twee maten, kan je beide bestellen en de maat dat niet past terugsturen. Je kan ook een bezoek brengen aan één van onze Lee winkels of het dichtsbijzijnde verkooppunt om verschillende maten en stijlen te proberen. Nieuwsgierig naar onze verschillende maten en stijlen? Onze Fit Guide zal u begeleiden doorheen alle voordelen van elk paar.
 
Zijn de maten hetzelfde voor elke pasvorm?
Jouw ideale maat en lengte hangt af van de samenstelling, het ontwerp en de pasvorm. Neem een kijk op onze Fit Guide pagina of raadpleeg onze Size Guide op elke product pagina.
 
Waarom kan ik mijn favoriete Lee stuk niet terugvinden?
Omwille van de grootte van onze wereldwijde collectie, is het onmogelijk voor ons om elk stuk aan te bieden. Elk één van onze winkels of retailers hebben een stockvoorraad die een deel van de collectie representeren, dus het is zeker de moeite om de winkels op te bellen en naar hun selectie te vragen.
 
Waar kan ik Lee producten kopen?
Klik op Store Locator en je kan je dichtsbijzijnde winkel terugvinden.
Terug naar boven

Waardebonnen

 
Waarom werkt mijn promo code niet?
Promo codes zijn afhankelijk van bepaalde voorwaarden, dus het is belangrijk om de volgende regels te controleren:
  • 1. Klinkt eenvoudig, maar controleer eerst of je de juiste code ingeeft in het desbetreffende veld. Deze codes hebben een vervaldatum en mogen slechts één keer gebruikt worden. Kijk dus zeker na of jouw code nog geldig is.
  • 2. Je kan best de code manueel ingeven in plaats van ze te kopiëren gezien de codes gevoelig zijn.
  • 3. Kijk na of deze code niet ongeldig is doordat je een andere promotie ontvangt.
  • 4. Kijk na of je aangemeld bent.
  • 5. Werkt je code nog steeds niet? Contacteer dan de klantendienst.
 
Terug naar boven

Nieuwsbrief

 
Hoe kan ik me inschrijven voor de Lee nieuwsbrief?
Het is heel eenvoudig om ons nieuws te ontvangen. Je kan je inschrijven door middel van een profiel aan te maken of door je mail op te geven onderaan de pagina.
 
Hoe kan ik me uitschrijven voor de Lee nieuwsbrief?
Je kan je aanmelden op je profiel en je mail voorkeur wijzigen of je uitschrijven. Ook onderaan je nieuwsbrief kan je je uitschrijven.
 
Terug naar boven

Uw account

 
Waar kan ik een profiel aanmaken?
Je kan een profiel aanmaken door het symbool 'profiel' aan te klikken bovenaan de pagina of tijdens je bestelling.
 
Wat zijn de voordelen van een Lee profiel?
Er zijn vele voordelen aan het creëren van een Lee profiel: je kan je profiel gemakkelijk beheren, jouw bestelgeschiedenis bekijken en voor een snelle procedure, verschillende leveringsadressen bijhouden.
 
Hoe meld ik me aan?
Indien je een terugkerende klant bent, kan je bovenaan deze pagina met jouw profiel aanmelden. Indien je een nieuwe klant bent, kan je een profiel aanmaken door middel van de gevraagde informatie te geven.
 
Hoe kan ik mijn profiel, adres en/of wachtwoord wijzigen?
Van zodra je een profiel hebt aangemaakt, kan je jouw profiel, wachtwoord en adres wijzigen in de desbetreffende secte.
 
Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Klik onderaan aanmelden op, 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten'. Vul je e-mail adres in en volg de instructies die je via je mail zal ontvangen voor het wijzigen van je wachtwoord.
 
Waar vind ik een overzicht van mijn bestellingen?
Je kan de details van je bestelling terugvinden in jouw profiel wanneer je bent geregistreerd. Je zal ook een bevestigings- en verzendingsmail ontvangen na elke bestelling.
 
Hoe kan ik mijn betalingswijze aanpassen?
Je kan je betalingwijze aanpassen in de sectie Betaling nadat je bent aangemeld.
 
Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?
Onze klantendienst zal je helpen om je profiel en informatie te verwijderen. Klik hiervoor op 'Contacteer ons' onderaan de website.
 
Terug naar boven

Andere

 
Hebben jullie cadeau opties ter beschikking?
Het spijt ons, maar wij bieden geen cadeau opties, zoals cadeaukaarten, cadeaupakketten aan op dit moment.
 
Wie kan ik contacteren als ik een retail partner of wholesale kanaal wil worden?
Als je graag een erkend retailer wil worden van Lee, contacteer ons dan via mail.
 
Hoe kan ik meer te weten komen over vacatures bij Lee?
Wil je ons denim team vervoegen? :) Bekijk de huidige openstaande vacatures via Kontoor Brands.
 
Terug naar boven

Feedback

 
Wat kan ik doen als ik vermoed dat één van jullie product beschrijvingen niet klopt?
Of je reeds een stuk hebt aangekocht of slechts aan het rondkijken was, contacteer ons zeker als je vindt dat een product beschrijving, foto of video onduidelijk is of niet klopt.
 
Terug naar boven

Contact

 
Ik kan het antwoord op mijn vraag hier niet terugvinden? Hoe kan ik hierbij geholpen worden?
We willen je heel graag helpen, bel ons, mail ons of klik op deze link.
 
Terug naar boven