Denim Days: 50% korting op het tweede denim item*

Denim Days: 50% korting op het tweede denim item*

Leesures by Lee

Geïnspireerd op onze favoriete traditionele werkkleding is Leesures by Lee, een nieuwe collectie van streetwear

Dit is FOREVERFIT: de volgende generatie stretchdenim. Hij is gemaakt met behulp van een baanbrekende technologie en past zich aan je lichaam aan en vormt zicht ernaar. Ze passen altijd, zelfs als je maat groter of kleiner wordt. Ongeacht je vorm of stijl.

Denim met oog voor de planeet. We doen dit al meer dan 130 jaar en onze rijke geschiedenis aan denimdesigns inspireert ons om te blijven innoveren. Van het ontwerpen van de nieuwste pasvormen tot het gebruik van inventieve vezels of nieuwe verfstoffen. We doen alles om je het nieuwste te bieden op het gebied van denimdesigns, waarbij we oog houden voor de planeet. Breng je stijl op een natuurlijke manier naar een hoger niveau.

Ontdek nieuwe workwearstijlen

Ga niet voor alternatieven: van overalls tot tuinbroeken, wij zijn de oorsprong van workwear. Vind klassieke workwear die is vernieuwd voor nu.

Aan het werk. Van T-shirts met graphic tot geweldige tuinbroeken, jurken en overalls. Draag authentieke, traditionele workwear die is vernieuwd voor nu.

OLDSKOOL IS WEER TERUG

OLDSKOOL IS WEER TERUG

Ontdek onze nieuwe op Varsity geïnspireerde collectie met essentiële klassieke sweatshirts, studentikoze patronen en dat collegejack dat je altijd al had willen hebben.

For A World That Works

For A World That Works

Draag met zorg en maak een deel uit van de beweging voor prachtige, duurzame denim. Shop For A World That Works

Shop duurzame producten

*Korting wordt automatisch berekend in je winkelmandje. Korting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Korting is alleen van toepassing op je tweede denim item. Je voordeel is geldig tot 5-10-2022 en kan niet worden gebruikt voor items in de Outlet of items van Collaborations en Foreverfit.