NEXT STOP LONDON

De tweede Lee 101 SS24 London-shoot toont de unieke synergie van Emanuele, Illya, Niyi en Tom, vier heel verschillende persoonlijkheden die elk meer diepte geven aan de Lee 101Way of Life. Samen tonen ze de combinatie van elegante kleding en tijdloze denim workwearstijl, de robuuste stijl en het vakmanschap van Lee in de drukke straten van Londen.

"Voor Emanuele is de Lee 101 collectie veel meer dan een tijdloze Japanse selvedge denimcollectie. De collectie slaat een brug tussen heden en verleden, en belichaamt zijn tijdloze stijl en denimgeschiedenis."

"Illya draagt zijn favoriete jeans tot het klassiekers zijn en viert zo de reis die denim maakt. Zijn jeans vertegenwoordigen de geest van persoonlijke expressie en de robuuste legacy van legendarische, historische kwaliteit."

EERSTE HALTE: PARIJS

De dynamische lifestylebeelden in de Lee 101 Voorjaar/Zomer 2024-campagne zijn vastgelegd in de straten van Parijs door fotograaf en BMX-rijder Mathieu Peladan. In deze fotorapportage zijn levendige verhalen van de historische Lichtstad verweven met Lee denim waarbij een comfortabele, flexibele levensstijl en de mensen met deze levensstijl die in de kijker worden gezet.

"Voor mij is een jeans een veelzijdig kledingstuk waarin ik mijn auto kan repareren, kan fietsen of een restaurant kan bezoeken."

- Mathieu Peladan

Japanse selvedge zoals het hoort

Vakkundig vervaardigd uit Japans selvedge denim is de iconische Lee 101-collectie helemaal terug van weggeweest als combinatie van de beste vintage ontwerpen met hedendaagse innovatie.

slim

slim

REGULAR

REGULAR

RELAXED

RELAXED

LOOSE

LOOSE